Reizen op maat

Reizen op maatVoor reizen op maat bent u bij Eye4Cycling op het juiste adres. U kunt fietsen in groepsverband met gids en volgwagen, compleet verzorgd, inclusief de lekkerste lunches op de leukste plekken. Of u gaat er individueel op uit en maakt zelf uw keuze uit de diverse routes.

Verschillende fietsreizen

Wij bieden fietsvakanties aan voor iedereen die beschikt over een behoorlijke basisconditie. We geven serieus advies en luisteren naar uw vakantiewensen.

Bent u een recreatieve fietser en wilt u ook optimaal relaxen, dan is wellicht fiets-vaarvakantie iets voor u. Een groot deel van onze gasten komt juist daarom bij ons fietsen.

Fietsreis op maat

Ook voor een fietsreis op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 80 routes in Zuidwest-Turkije, van Dalyan tot aan Adrasan. Wij hebben alle routes in de GPS (GPX-formaat).

Reizen op maat door TurkijeAan de hand van wat voor een fietser u bent, hoe uw fysieke gesteldheid is en hoeveel fietservaring u heeft, kunnen we samen met u een mooie en gevarieerde fietsreis samenstellen. Of u kunt zelf de routes kiezen. Wij kunnen u daarbij adviseren over het type wegdek, de hoogtemeters, waterpunten, leuke lunchplekken en dergelijke.

Wij kennen de routes als geen ander en laten u graag het echte Turkije zien!

Dit bericht is ook beschikbaar in het: Engels